Stop cadru: Bărbat gol pușcă, filmat cum face duș în fața Procuraturii Generale

Scenă suprinsă sub pereții Procuraturii Generale din Chișinău. Un bărbat a fost filmat în timp ce face duș în apropierea intrării principale a instituției, scrie stiri.md. Martorii susțin că din peretele Procuraturii ar fi ieșit un robinet, iar bărbatul a profitat de ocazie și a făcut un duș rece.

captură video

Bărbatul nu s-a jenat deloc, așa că și-a scos hainele de pe el și gol pușcă a început să se spele. Mai mult, o altă persoană stă alături și îl privește.

Potrivit sursei, deocamdată nu sunt reacții oficiale despre acest caz. Inspectoratul de Poliție al sectorului Râșcani se autosesizează pe acest caz.

Conform legii, gestul bărbatului este catalogat drept huliganism și se pedepsește cu amendă în mărime de la 27.500 lei până la 52.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 3 ani. Dacă anterior bărbatul a mai fost tras la răspundere pentru acțiuni similare, atunci riscă închisoare de până la 5 ani sau amendă de 67.500 de lei.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.