Site-ul TripAdviser a blocat recenziile pentru catedrala din Salisbury, menționată de cei doi suspecți în cazul Skripal

Site-ul TripAdviser a blocat publicarea recenziilor despre catedrala din Salisbury, Anglia, care a fost menționată într-un interviu de către cetățenii ruși, Alexandr Petrov și Ruslan Boșirov, numiți suspecți în cazul Skripal.

Foto: Wikipedia

La profilul catedralei se scrie că aceasta "a stârnit o atenție sporită din cauza evenimentului recent și a primit recenzii care nu se bazează pe experiențe personale". Posibilitatea de a lăsa recenzii va fi restabilită peste o anumită perioadă.

La 13 septembrie curent, Alexandr Petrov și Ruslan Boșirov, declarați suspecți în cazul otrăvirii lui Serghei și a Iuliei Skripal, au comentat acuzațiile și au spus că au fost în Salisbury la invitația unor prieteni. Declarațiile au fost făcute într-un interviu pentru postul tv rus Russia Today.

„Prietenii noștri ne chemau demult să vizităm acest oraș minunat. Salisbury este un oraș turistic. Acolo este o catedrală renumită în toată Europa”, a spus Ruslan Boșirov, într-o discuție cu redactorul postului tv, Margarita Simonean.

Interviul cu Alexandr Petrov și Ruslan Boșirov a stârnit numeroase glume pe rețelele de socializare, legate în special de catedrala din Salisbury, pe care cei doi spun că au fost să o viziteze. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.