Simona Halep, model pentru unul dintre fiii lui David Beckham. Fotografia cu cei doi care a strâns aproape 140.000 de like-uri

Simona Halep nu este doar prima jucătoare de tenis a lumii, dar a bifat și o frumoasă performanță în acest weekend, atunci când a câștigat turneul Roland Garros.

Foto: digi24.ro

Succesul, dăruirea, ambiția și puterea de muncă a româncei este sursă de inspirație pentru mulți puști din întreaga lume. Printre ei și fiul faimosului David Beckham, Romeo, în vârstă de 15 ani.

Acesta s-a pozat alături de Simona și a postat imaginea pe contul personal de Instagram, unde a strâns aproape 140.000 de like-uri în 22 de ore. 
Spre deosebire de  tatăl lui, legendă a  fotbalului, Romeo iubește tenisul și s-a antrenat cu sportivi de top ca Andy Murray, Grigor Dimitrov sau Caroline Wozniacki, transmite digi24.ro.

Romeo Beckham plănuiește să se înscrie în curând la turneele din circuitul ITF, înainte de a face saltul către circuitul profesionist ATP.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.