Simona Halep joacă astăzi în primul tur la Wimbledon, al treilea grand slam al anului

Simona Halep, numărul 1 mondial, va evolua în primul tur la Wimbledon 2018, contra japonezei Kurumi Nara, locul 101 WTA.

Foto: a1.ro

Simona Halep are mari șanse să rămână numărul 1 mondial în clasamentul WTA și după meciurile de tenis de la Wimbledon 2018. Singura care o poate depăși este daneza Caroline Wozniacki. Sloane Stephens a fost eliminată încă din primul tur al competiției, în doar 72 de minute, așa că ea nu îi mai poate amenința poziția Simonei Halep, transmite digi24.ro.

Pentru a o depăși pe Halep la Wimbledon, Wozniacki ar trebui să ajungă în finala turneului pe iarbă. Dacă Simona Halep va juca însă în semifinalele de la Wimbledon, Wozniacki este obligată să câștige turneul pentru a compensa diferența de puncte.

Simona Halep spune că va aborda fără presiune al treilea grand slam al anului, după ce a reuşit să câştige French Open. De altfel, Halep spune că și-a fixat un nou obiectiv după ce a obținut la Roland Garros primul trofeu de Grand Slam: medalia Olimpică. 

„Nu mă aştept la schimbări mari. Bineînţeles, este în interiorul meu o schimbare, deoarece sunt foarte bucuroasă că am putut să depăşesc acea barieră. Presiunea nu mai există. Visul a devenit realitate. Aşa că nu mă mai stresez deloc cu lucruri ce ţin de câştigarea unui gran slam. Este frumos să fii în această poziţie. Îmi oferă doar momente fericite, nimic altceva. Viaţa este aceeaşi, toată lumea este la fel, eu sunt la fel. Sunt aici pregătită să merg înainte. Abia aştept să încep. Nu ştiu cum o să fie acest turneu. Zâmbesc mult, mă simt fericită. Sunt bucuroasă să revin pe teren. A fost un vis să câştig la Roland Garros. Am făcut-o, acum mi-am setat un alt obiectiv. Mi-ar plăcea să am o medalie olimpică. Aşa că mă concentrez pe asta”, a declarat Halep, într-o conferinţă de presă.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.