Sentință prea blândă pentru un bărbat din Taraclia, care și-a violat fiica vitregă: Judecata i-a dat 6 ani, procurorii vor 25 de ani

Sentiță prea blândă pentru un un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Taraclia, care a fost condamnat la șase ani de închisoare după ce și-a violat în repetate rânduri fiica vitregă în vârstă de 15 ani. Procurorii anunță că o vor contesta, insistând pe condamnarea inculpatului la 25 de ani de detenţie.

Sentință prea blândă pentru un bărbat din Taraclia, care și-a violat fiica vitregă: Judecata i-a dat 6 ani, procurorii vor 25 de ani
( Ziarul de Iași)

Potrivit materialelor cauzei penale, totul s-a întâmplat pe parcursul anului 2015, când bărbatul, în repetate rânduri şi-a abuzat sexual fiica vitregă, în vîrstă de 15 ani.

De fiecare dată, victima era batjocorită şi ameninţată cu moartea în caz că va povesti cuiva despre cele întâmplate.

Pub

Adevărul a ieşit la iveală la începutul anului 2016, atunci când minora a fugit de acasă, refugiindu-se la o rudă. Mama copilei, care nu ştia despre chinurile fetei, s-a adresat la poliţie ca să o caute.

La scurt timp, oamenii legii au găsit fata, care le-a povestit de ce a recurs la acest gest.

Procurorii consideră sentinţa instanţei prea blândă şi anunţă că o vor contesta, insistând pe condamnarea inculpatului, pentru concurs de infracţiuni, la 25 de ani de detenţie.

De asemenea, instanţa a dispus incasarea de la inculpat, în folosul părţii vătămate, a unui prejudiciu moral de 50 mii lei.

Bărbatul era căsătorit cu mama victimei de mai mulţi ani, având împreună încă doi copii minori.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub