Șeful de la Moldatsa, care ar fi accidentat mașina de serviciu, după ce ar fi consumat substanțe stupefiante, a fost demis

Șeful Întreprinderii de Stat „Moldatsa”, Vadim Gugea, a fost eliberat din funcție printr-un ordin al Ministrului Economiei și Infrastructurii care a fost semnat ieri.

Șeful de la Moldatsa, care ar fi accidentat mașina de serviciu, după ce ar fi consumat substanțe stupefiante, a fost demis
(Foto: zdg.md)

Potrivit unui comunicat de presă emis de Minister, „decizia a fost luată în scopul executării Hotărârii Judecătoriei Chișinău din septembrie 2017, având în vedere declararea nulă a Ordinului Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor din 14 martie 2017, condus la acea dată de Iurie Chirinciuc, cu privire la numirea în funcție, precum și în contextul declarării nule a Contractului individual de muncă între fondator și administratorul ÎS „Moldatsa” din 14 martie 2017”.

De asemenea, Ministerul urmează să organizeze concurs public privind desemnarea unui nou administrator al întreprinderii.

Pub

UNIMEDIA amintește că Ziarul de Gardă a scris recent mașina de serviciu a administratorului Întreprinderii de Stat „MoldATSA” , Vadim Gugea, ar fi fost implicată într-un accident rutier.

Ulterior ZdG a scris că Gulea ar fi consumat „substanțe stupefiante”, făcând referire la un demers semnat de compania de asigurări „Transelit”, la care este asigurată mașina.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub