SUA. Cel puțin 12 oameni au murit în urma uraganului Florence: Printre victime, o mamă și copilul ei de șapte luni

Uraganul Florence, care a atins vineri ţărmurile statului Carolina de nord din sud-estul SUA, a cauzat moartea a cel puțin 12 oameni, scrie BBC. Furtuna a adus cu ea cantități devastatoare de ploi, care au provocat inundații "catastrofice".

Foto: People Magazine

Florence, care a atins vineri ţărmurile statului Carolina de nord din sud-estul SUA, a fost retrogradată vineri după amiaza de la uragan de categoria 1 la furtună tropicală şi se îndrepta încet către Carolina de sud.

Majoritatea deceselor au avut loc în Carolina de Nord. Printre victime sunt și o mamă cu copilul ei de șapte luni, uciși după ce un copac a căzut peste casa lor din Wilmington, Carolina de Nord.

O altă victimă este un bărbat din districtul Lenoir care lucra un generator. În acelaşi district, un alt bărbat a murit vineri dimineaţa după ce a ieşit din casă pentru a vedea ce fac câinii, iar familia sa crede că tot vântul adus de furtună s-a aflat la originea decesului, au menţionat responsabili ai serviciilor de salvare.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.