STRAWBERRY DAY | WINE COCKTAILS de Château Vartely revine cu o nouă ediție

O adevărată zi a căpșunelor, dar și a vinului bun va avea loc duminică, 10 iunie începând cu ora 11.00 la complexul turistic Château Vartely din Orhei

STRAWBERRY DAY | WINE COCKTAILS de Château Vartely revine cu o nouă ediție
(Foto: Chateau Vartely)

Va fi o ediție pasională în care vinul va face mariaj cu căpșune delicioase pentru a crea cele mai elegante cocktailuri.

Oaspeții evenimentului vor beneficia de un pachet ALL INCLUSIVE în baza căruia se vor delecta nelimitat de cocktailuri răcoritoare din vin și căpșune, carne și legume la grătar, deserturi și înghețată, excursie prin vinărie, poze memorabile și desigur căpșune din abundență. Atmosfera și voia buna va fi acompaniată de muzică live pe parcursul zilei. Iar pentru cei mici și pici se vor organiza distracții ghidate și monitorizate împreună cu animatorul Capșoonel.

Și mai mult, fiecare oaspete va avea parte de un CADOU –  PAHAR PERSONALIZAT CHÂTEAU VARTELY, în semn de recunoștință și profundă fidelitate față de iubitorii vinurilor Château Vartely.

Preț bilet: 460 MDL

Pentru copiii cu vârsta 7 – 16 ani, preț bilet: 300 MDL

Pentru copiii până la 7 ani -  INTRARE GRATUITĂ

BILETE pot fi procurate de pe iticket.md, la oficiul central din Chișinău, str. Mihai Viteazul, 11, et. 4, of. 401 sau la complexul turistic Château Vartely din or. Orhei, str. Eliberării, 170/B.


TRANSPORTUL ORGANIZAT GRATIS: Chișinău – Orhei – Chișinău.
Locul de pornire: bd. C. Negruzzi 7, Hotelul Chișinău. 
Orele de pornire: 11.00, 12.00, 13.00, 14.00.
Pentru rezervare transport, trebuie să telefonați în prealabil la nr.de mob. +373 68 27 83 59.

Mai multe informații obțineți la nr. de mob. +373 68 27 83 59.

 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub