Restricții de circulație de Hramul Chişinăului. Cum se va circula în capitală de astăzi până duminică

Mâine în Piața Marii Adunări Naționale din căpitală vor fi organizate şi desfăşurate manifestări cultural-artistice dedicate sărbătorii „Hramul Orașlului”.

Restricții de circulație de Hramul Chişinăului. Cum se va circula în capitală de astăzi până duminică
(Foto: UNIMEDIA)

Astfel, în perioada 13 octombrie, de la ora 23:00, până la data de 15 octombrie, ora 06:00, va fi sistată circulația rutieră în PMAN, în perimetrul străzilor Ismail - M. Viteazul.

Pe toată durata desfășurării evenimentului, ofițerii de patrulare vor asigura securitatea publică şi personală a cetăţenilor și oaspeților prezenți la sărbătoare, și siguranţa traficului rutier. De asemenea, aceștia vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

Pub

INP solicită cetățenilor să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, să se conformeze indicațiilor polițiștii de patrulare care vor dirija circulația rutieră, să păstreze ordinea și curățenia în locurile publice și să traverseze strada doar în locurile permise.

Vedeți și programul manifestărilor culturale consacrate Hramului orașului, care va avea loc mâine.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub