Replica lui Andrei Năstase la reacția Televiziunii „Moldova 1”: „Postul capturat de Plahotniuc a devenit, cu regret, încă o mașină de propagandă”

Reacția Televiziunii Naționale „Moldova 1” la protestul de astăzi a opoziției de astăzi ar fi una bolnăvicioasă. „Este reacția delincventului prins în flagrant delict, care încearcă să dea vina pe cel care l-a prins de mână”. Declarațiile aparțin liderului Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Replica lui Andrei Năstase la reacția Televiziunii „Moldova 1”: „Postul capturat de Plahotniuc a devenit, cu regret, încă o mașină de propagandă”
(Foto: Facebook.com/Andrei Năstase )

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta spune că deși ar trebui să fie un model de echidistanță, deontologie profesională și deschidere către toate segmentele societății, „postul capturat de Plahotniuc a devenit, cu regret, încă o mașină de propagandă și lustruire a imaginii guvernării. Despre opoziție nu se vorbește aproape deloc sau doar în context negativ, liderii acesteia nu sunt chemați cu lunile și cu anii la emisiuni de dezbateri, față în față cu demnitarii care au nenorocit această țară, protestele oamenilor sunt fie eludate, fie date cu rea-credință și comentate de așa-numiți analiști cu viză de reședință la GBC. Este inadmisibil ca subsemnatul, în calitatea mea de primar general ales al municipiului Chișinău, să nu fi fost invitat barem o singură dată la televiziunea care ar trebui să fie publică și nu este”, se arată în postare.

Năstase mai scrie că tentativa de a se ascunde în spatele ong-urilor de media, misiunilor diplomatice care ar fi apreciat comportamentul TVM din campania electorală nu are nicio relevanță, „deoarece scrutinul se desfășoară o dată la patru ani, iar liderii politici trebuie să aibă vizibilitate în fiece zi. Regret că foarte mulți angajați de calitate de la TVM au ajuns, după ani de muncă asiduă, după eforturi susținute, ostatecii unor interpuși ai oligarhiei care exploatează la greu un post plătit din banii contribuabililor. După protestul de astăzi am înțeles că Moldova 1 este o instituție cu regim închis, un fel de închisoare ideologică și propagandistică care va putea fi reformată temeinic doar după schimbarea care se apropie”, a conchis acesta.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub