Renato Usatîi: Unora le place Putin, altora – Băsescu. Autorităţile de la Chișinău nu plac nimănui

Politica eşuată a regimului de guvernare a dus la ceea că ratingurile de încredere în Moldova sunt conduse de lideri străini, în detrimentul celor autohtoni. Despre aceasta a scris președintele fracțiunii PN, Renato Usatîi, pe o pagină de socializare.

Renato Usatîi: Unora le place Putin, altora – Băsescu. Autorităţile de la Chișinău nu plac nimănui
(Foto: UNIMEDIA)

„Ex-preşedintele României a încercat să arate mai galant, mai inteligent şi mai cosmopolit decît reprezentanţii guvernării moldoveneşti din ultimii aproape zece ani luaţi laolaltă. Şi i-a reuşit asta. Guvernanţii din Moldova au făcut totul pentru ca ratingurile de încredere în ţara noastră să fie conduse de lideri străini. Unora le place Putin, întîlnirile cu care este unica resursă de popularitate pentru Dodon, altora – Băsescu, fostul preşedinte al României. Autorităţile Moldovei nu plac nimănui. Încă un indiciu al colapsului iminent al statalităţii”, a scris Usatîi.

Comentariile lui Renato Usatîi vin după ce, acum trei zile, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlni cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, la Soci.

Pub

Fostul președinte de peste Prut, Traian Băsescu, s-a aflat zilele trecute în Republica Moldova. Acesta s-a întâlnit cu locuitorii din raioanele Soroca și Ialoveni. Totodată, acesta a participat la o conferință de presă cu jurnaliştii ruşi, la Chişinău.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub