Radu Albot, la un pas de finala US Open 2018: Rezultatul său va intra în istoria tenisului de câmp moldovenesc

Radu Albot a fost la un pas de finala probei de dublu a unuia dintre cele mai importante turnee ale lumii! Jucătorul de tenis din Republica Moldova în pereche cu tunisianul Malek Jaziri au jucat astăzi în semifinala Grand Slam-ului american – US Open 2018!   

overbetting.net

Întâlnindu-i pe teren pe campionii Wimbledon 2017 la dublu, Lukasz Kubot din Polonia și Marcelo Melo din Brazilia, cap de serie nr. 7, perechea noastră a luptat cu înverșunare pentru fiecare punct într-un meci de aproape 3 ore.   

Primul set a decurs pe picior de egalitate. Doar spre finalul acestuia adversarii au reușit să se impună în tie-break cu scorul de 7:6. În cel de-al doilea set, perechea noastră își ia revanșa, învingând cu scorul de 6:3. După aproape două ore de joc, partida devine decisivă în al treilea set. Perechile încep din nou pe picior de egalitate, însă duetul polonezo-brazilian reușește să ne depășească cu trei game-uri. Radu Albot și Malek Jaziri încearcă să reducă diferența, luptând dârz până la capătul setului, însă acesta se încheie în defavoarea perechii moldo-tunisiene.   

Scorul final al meciului Radu Albot/Malek Jaziri și Lukasz Kubot/Marcelo Melo devine 6:7 6:3 3:6.   

Perechea noastră încheie cu capul sus Marele Șlem american din acest an. Radu Albot părăsește terenul cu zâmbetul pe buze, devenind încă o dată primul jucător de tenis moldovean care reușește o astfel de performanță.

Rezultatul lui Radu va intra în istoria tenisului de câmp moldovenesc.   

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.