Radio Orhei: Partidul „Șor” și-ar fi găsit sediu în incinta Primăriei Orhei

Primăria Orhei a devenit sediu pentru un partid politic. În aripa stângă a clădirii Primăriei Orhei, acolo unde înainte se afla cantina, s-a amplasat Partidul „Șor”, notează Radio Orhei.

Deocamdată, nu e clar cum a ajuns partidul, condus de Ilan Șor sub acelaşi acoperiş cu Primăria, care este condusă tot de Ilan Șor.

Foto: UNIMEDIA

De câteva zile, în faţa intrării în spaţiul unde încă în anul trecut au fost demarate lucrări de reparaţie, a apărut un impunător panou politic, asta după ce acum două săptămâni s-a decis ca spaţiile de la parterul Primăriei, cu o suprafaţă totală de circa 211 de metri pătraţi, să fie date în locaţiune, prin licitație. Decizia a fost luată de către consilierii municipali,  care au fost adunaţi de primarul Ilan Șor în regim extraordinar, în timp ce  proiectul deciziei respective, de altfel, ca și alte proiecte, nici nu au fost publicate pe site-ul Primăriei. 

„Iar  dacă vă  întrebaţi  de unde în clădirea Primăriei Orhei apar spaţii  libere care pot fi utilizate în scopuri politice sau în alte scopuri decât cele de administrare publică, apoi trebuie să vă amintesc ori chiar să vă anunţ despre următoarele:

În afară de cantină, evacuarea căreia a avut loc cu mai bine de un an în urmă, și  de Î.M. Orhei Transport, care a fost strămutată și mai înainte,  recent și  Serviciul de Asistență Psihopedagogică al DGE, dar şi I.M. Orhei Proiect au primit ordin să elibereze  birourile  pe care le-au ocupat ani de zile in incinta Primăriei Orhei”, scrie publicația online.

Solicitat de UNIMEDIA, reprezentanții Partidului „Șor” nu au venit cu o reacție care să confirme sau să infirme acest fapt.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.