RADACINI − marca comercială a anului 2017

Vinurile RADACINI și-au completat vitrina cu premii după ce au obținut cea mai înaltă distincție la prestigiosul concurs național „Marca comercială a anului 2017”, organizat anual de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.

Foto: radacini.md

Marca Radacini a fost premiată cu distincția „Mercuriul de Aur” la una dintre nominațiile lansate, în premieră, anul acesta - „Liderul Anului”, categoria „Băuturi alcoolice”. Distincția a fost acordată pentru recunoașterea rezultatelor obținute în anul 2017, pentru munca depusă în scopul îndeplinirii cerințelor consumatorului, dar și promovării vizibilității și imaginii economice a Republicii Moldova la nivel național și internațional.

Lansate în anul 2016, vinurile Radacini au reușit într-o perioadă scurtă să fie apreciate atât în rândul publicului din Republica Moldova, cât și peste hotarele ei. Producătorul de vin a fost premiat cu peste 40 distincții la nivel internațional, obținute la concursuri prestigioase precum Mundus Vini (Germania), Concours Mondial de Bruxelles (Belgia), Decanter World Wine Awards (Marea Britanie), Effervescents du Monde (Franta) International Wine and Spirit Contest (Marea Britanie) și altele.

RADACINI − marca comercială a anului 2017
Radacini este marca comercială a companiei “Albastrele Wines” S.R.L. Producătorul deține 720 ha de viță de vie în toate cele trei regiuni cu Indicație Geografică Protejată din Moldova.

Concursul “Marca comercială a anului” se află la cea de-a XV-a ediție și scoate în evidență cele mai competitive mărci autohtone. La ediția curentă a competiției au participat 110 mărci comerciale naționale, care au concurat la 13 nominalizări.   

RADACINI − marca comercială a anului 2017
Pentru mai multe detalii vizitați pagina de Facebook, Instagram sau www.radacini.md.
RADACINI − marca comercială a anului 2017

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.