Protestul permanent Occupy Guguță: Activiștii civici iau masa în fața Reședinței prezidențiale

Continuă protestul permanent al grupului de activiști OccupyGuguță. Astăzi, activiștii se adună în fața Reședinței prezidențiale pentru a lua masa. 

Foto: Facebook/ Dumitru Alaiba

"În fiecare vineri pe la 12 ne adunăm în pauza de masă la Reședința prezidențială să ne amintim că nu avem un președinte.

Luăm pături, ceva mâncare, nu scandăm nimic, nu strigăm, ne savurăm prânzul liniștit și ne întoarcem la treburile noastre. 

Așa cum Constituția ne spune că Președintele este garantul suveranității, iar suveranitatea aparține poporului, anume Președintele este cel responsabil să apere dreptul suveran exprimat prin vot. Igor Dodon nu a întreprins nimic atunci când suveranitatea poporului a fost contestată de CEC, el nu face nimic acum după anularea alegerilor. El nu își face datoria constituțională, el nu mai există. Venim să constatăm că Republica Moldova nu are Președinte", scrie grupul de activiști.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.