Procurorul general, despre bărbatul gol pușcă, filmat cum face duș în fața instituției: Dușul face bine

Procuratura Generală a venit cu o reacție privind scenă suprinsă sub pereții Procuraturii Generale din Chișinău și anume cum un bărbat a fost filmat în timp ce face duș în apropierea intrării principale a instituției.

Foto: captura video
„După cum s-a stabilit, cazul a avut loc în seara zilei de ieri, cu mult după programul de lucru ale instituției. Mi s-a raportat că Poliția a identificat persoanele din imagini. Acestea s-au dovedit a fi oameni ai străzii. Dintr-o coincidență bizară, tocmai în acel moment carabinierul de la postul de control al instituției a observat şi reţinut, în preajma celeilalte intrări în curtea Procuraturii Generale, un inidivid în stare de ebrietate narcotică, care s-a dovedit a fi o persoană anterior condamnată, care deţinea asupra sa un pachețel cu o substanță suspectă, conținutul căreia este acum supus expertizei.
 
Dacă e să revenim totuși la cazul bărbatului care făcea dus, personal, consider că duşul face bine. Iar dacă faptul că cineva l-a făcut anume în fața sediului instituției și acest lucru a contribuit la igiena personală, nu are decât să-i fie de bine”, a comentat procurorul general, Eduard Harunjen.
 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.