Prințul Harry a refuzat să o țină de mână pe soția sa Meghan la un eveniment

Meghan Markle și Prințul Harry, alături de Regina Elisabeta a II-a, au participat recent la gala Young Leaders, organizată la Palatul Buckingham. Pe parcursul evenimentului, Meghan a fost văzută la un moment dat încercând să-l ia de mână pe soțul său, dar acesta, surprins de inițiativa partenerei sale, și-a împreunat mâinile pentru a evita gestul tandru.

Foto: Stirile ProTV

Un răspuns la acest gest făcut de Harry poate fi dat de protocolul Casei Regale, care arată că afecțiunea în public nu face parte din „valorile” pe care Casa Regală le promovează, după cum explică biograful regal Gyles Brandreth. Totodată, deși cu siguranță nu este încurajat, un simplu ținut de mână nu este interzis, scrie libertatea.ro

Astfel, reacția Ducelui de Sussex nu se datorează faptului că Regina disprețuiește conceptul de afecțiune, ci pentru că el a ales să respecte autoritatea buncii sale.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip nu și-au arătat niciodată afecțiunea unul față de celălalt în public, iar fratele lui Harry, William și soția lui Kate Middleton, nu sunt afectuoși unul cu celălalt atunci când sunt în public.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.