Prinţul Harry şi ducesa Meghan şi-ar petrece luna de miere în Canada

Prinţul Harry al Marii Britanii şi ducesa Meghan, care s-au căsătorit pe 19 mai, şi-ar petrece luna de miere în Canada, într-o staţiune populară în rândul membrilor familiei regale, potrivit tmz.com.

Prinţul Harry şi ducesa Meghan şi-ar petrece luna de miere în Canada
(Foto: simbol)

Ducele şi ducesa de Sussex s-ar îndrepta spre Fairmont Jasper Park Lodge din provincia Alberta şi şi-ar petrece luna de miere la o cabană cunoscută chiar ca "Refugiul regal", potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de tmz.com.

Nu se ştie deocamdată care este perioada exacă a sejurului acestora.

Pub

Considerat un "paradis canadian", cabana a găzduit de-a lungul timpului membri ai familiei regale britanice, dar şi vedete de la Hollywood.

Regele George al VI-lea şi regina mamă au stat la această cabană în 1939, iar regina Elizabeth şi prinţul consort Philip au petrecut o perioadă în zonă în 2005. De asemenea, cabana a găzduit personalităţi precum Anthony Hopkins şi John Travolta, dar şi pe Bill Gates. În 1954, aici a fost turnat filmul cu Marilyn Monroe şi Robert Mitchum "River of No Return", scrie www.mediafax.ro.

Înainte de căsătorie, revista People a scris că prinţul Harry şi Meghan îşi vor petrece luna de miere într-un camping de lux situat în Kaokoland, o zonă sălbatică din Namibia.

Cei doi au ales să nu plece imediat după căsătorie în luna de miere, urmând să participe la o serie de evenimente oficiale.

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi.

Prinţul Harry, fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles, şi Meghan Markle au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub