Prinţesa Charlotte, în centrul atenţie la botezul fratelui său. Ce le-a spus micuţa jurnaliştilor

La doar trei ani, Charlotte s-a făcut din nou remarcată, la botezul fratelui său cel mic, prinţul Louis. Este deja renumită pentru faptul că atrage în orice împrejurare atenţia, cu atitudinea încrezătoare şi saluturile regale executate perfect, aşa că nici la botezul prinţului Louis aceasta nu a dezamăgit.

Foto: hepta
Micuţa de trei ani a respectat codul manierelor elegante şi a dat, politicoasă, mâna cu Arhiepiscopul de Canterbury, când a ajuns la eveniment, notează one.ro.
 
Charlotte şi fratele ei mai mare, prinţul George, au fost duşi în biserică de mână de tatăl lor, prinţul William. 
 
În timp ce George a părut un pic mai ezitant, Charlotte a salutat, cu entuziasm camerele de luat vederi, ba chiar le-a adresat câteva cuvinte fotografilor. "Voi nu sunteţi invitaţi".
 
Adorabila prinţesă a apărut, cu acest prilej, cu o nouă coafură. Dacă până acum, avea breton prins în codiţă, de data aceasta debutat cu o coafură cu cărare pe mijloc, pusă în valoare de o bentiţă albastră, de la Pepa & Co, în ton cu restul vestimentaţiei.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.