Primele ipoteze în cazul incendiului într-un local din capitală, unde mai multe persoane au fost evacuate

IGSU a lansat primele ipoteze ale izbucnirii incendiului într-un local din capitală situat pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani. Laboratorul experimental antiincendiar urmează să cerceteze toate ipotezele și să stabilească cea mai probabilă cauză.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit informației Laboratorului Experimental Antiincendiar în urma cercetării statice și dinamice a locului incendiului specialiștii au înaintat teri versiuni. Prima versiune lansată de pompieri ar fi scurtcircuit în rețeaua electrică, a doua versiune este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea hotei, iar a treia versiune înaintată de specialiști este aducerea sursei de foc din exterior.

Amintim incendiul s-a produs la data de 12 iunie în jurul orei 02:00. Focul se extindea spre un bloc locativ cu două nivele, astfel, salvatorii au fost nevoiți să evacueze toți oamenii din cladire. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.