Primele informaţii despre noua Mazda CX-3. Îşi va schimba platforma şi ar putea primi motorul SkyActiv-X

Mazda se pregăteşte să dezvăluie noua generaţie a modelului CX-3 în anul 2020. Crossoverul compact va creşte în dimensiuni, în spaţiul oferit la interior şi în utilitate datorită folosirii unei platforme noi, iar acest lucru îl va face mai atractiv pe alte pieţe, pe care până acum s-a reţinut să intre.

Cea de-a doua generație CX-3 se așteaptă să treacă de la baza modelului Mazda2 din segmentul B la platforma Mazda3 de mici dimensiuni, asigurându-se astfel că se va alinia dimensional cu rivalii mai mari cum ar fi Toyota C-HR și Hyundai KONA, păstrând în același timp temele de design sportiv ale vehiculului curent.

În plus, platforma-i ar fi o versiune mai avansată a arhitecturii SkyActiv II, care va debutata pe noua Mazda3 în cursul anului 2019, aducând cu ea o structură mai puternică a caroseriei și un șasiu mai rigid. Află ce mai este prevăzut să primească, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.