Primăria capitalei va aloca bani pentru reparația acoperișului unui local din sectorul Buiucani care a fost mistuit de flăcări acum o lună

Primăria capitalei va aloca bani pentru lichidarea consecinţelor în urma incendiului într-un local din capitală situat pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al capitalei. Flăcările au deteriorat în totalmente acoperişul clădirii şi au fost distruse parţial cinci locuinţe.

Foto: IGSU

Astfel, Primăria capitalei a emis o dispoziție prin care solicită modificări la bugetul municipal pentru anul curent și alocarea mijloacelor financiare pentru lichidarea consecințelor incendiului.

Pretura sectorului Buiucani în comun cu Direcția generală locativ-comunală și amenajare vor organiza și desfășura achizițiile publice pentru executarea respectivelor lucrări.

 

UNIMEDIA amintește că incendiul s-a produs la data de 12 iunie în jurul orei 02:00. Focul se extindea spre un bloc locativ cu două nivele, astfel, salvatorii au fost nevoiți să evacueze toți oamenii din cladire. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Ulterior IGSU a lansat primele ipoteze ale izbucnirii incendiului. Potrivit informației Laboratorului Experimental Antiincendiar în urma cercetării statice și dinamice a locului incendiului specialiștii au înaintat teri versiuni. Prima versiune lansată de pompieri ar fi scurtcircuit în rețeaua electrică, a doua versiune este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea hotei, iar a treia versiune înaintată de specialiști este aducerea sursei de foc din exterior.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.