Primăria capitalei va aloca bani pentru reparația acoperișului unui local din sectorul Buiucani care a fost mistuit de flăcări acum o lună

Primăria capitalei va aloca bani pentru lichidarea consecinţelor în urma incendiului într-un local din capitală situat pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al capitalei. Flăcările au deteriorat în totalmente acoperişul clădirii şi au fost distruse parţial cinci locuinţe.

Primăria capitalei va aloca bani pentru reparația acoperișului unui local din sectorul Buiucani care a fost mistuit de flăcări acum o lună
(Foto: IGSU)

Astfel, Primăria capitalei a emis o dispoziție prin care solicită modificări la bugetul municipal pentru anul curent și alocarea mijloacelor financiare pentru lichidarea consecințelor incendiului.

Pretura sectorului Buiucani în comun cu Direcția generală locativ-comunală și amenajare vor organiza și desfășura achizițiile publice pentru executarea respectivelor lucrări.

Pub

 

UNIMEDIA amintește că incendiul s-a produs la data de 12 iunie în jurul orei 02:00. Focul se extindea spre un bloc locativ cu două nivele, astfel, salvatorii au fost nevoiți să evacueze toți oamenii din cladire. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Ulterior IGSU a lansat primele ipoteze ale izbucnirii incendiului. Potrivit informației Laboratorului Experimental Antiincendiar în urma cercetării statice și dinamice a locului incendiului specialiștii au înaintat teri versiuni. Prima versiune lansată de pompieri ar fi scurtcircuit în rețeaua electrică, a doua versiune este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea hotei, iar a treia versiune înaintată de specialiști este aducerea sursei de foc din exterior.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub