Prima audiere a lui Nistor Grozavu în dosarul parcărilor cu plată a fost amânată: Ce spun părțile

Prima ședință în care trebuia să fie audiat viceprimarul Nistor Grozavu a fost amânată. Dorin Chirtoacă spune că cei implicați ar simți "o presiune" de a-l învinui, pentru a obține o pedeapsă mai puțin aspră.

Prima audiere a lui Nistor Grozavu în dosarul parcărilor cu plată a fost amânată: Ce spun părțile
(Foto: UNIMEDIA)

"Toți au recunoscut că au comis ilegalități. Prețul pentru o pedeapsă mai puțin aspră este presiunea de a face declarații incriminatoare în ceea ce mă privește pe mine și ceea ce îi privește pe alții", a declarat Dorin Chirtoacă după ședința de judecată.

"Declarațiile pe care le-a făcut Nistor Grozavu confirmau bănuiala rezonabilă de care este învinuit domnul Chirtoacă", a declarat procurorul pe caz.

Pub

Viceprimarul Grozavu spune că nu are "nici o cunoștință de cauză despre implicarea domnului Chirtoacă. Eu nu am participat la toate procedurile".

Următoarea ședință de judecată pe marginea dosarului intentat lui Dorin Chirtoacă va avea loc pe 20 iunie.

Amintim că la 25 mai 2017, primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu, iar în prezent se află în arest preventiv. Chirtoacă este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

La 16 februarie curent, Dorin Chirtoacă, și-a anunțat demisia.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub