Președintele Franței, Emmanuel Macron, de vorbă cu ambasadorul Republicii Moldova la Paris, Emil Druc

Ambasadorul Republicii Moldova în Franța, Emil Druc, a înmânat, la 13 octombrie curent, scrisorile de acreditare preşedintelui FRanței, Emmanuel Macron, în cadrul unei ceremonii la Palatul Elysée.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, de vorbă cu ambasadorul Republicii Moldova la Paris, Emil Druc
(Foto: franta.mfa.md)

În discuția care a urmat, în prezenţa ministrului de Externe şi a consilierului diplomatic, președintele Emmanuel Macron a salutat relaţiile de prietenie dintre Franţa şi Republica Moldova, favorizate în mod special de ataşamentul țării noastre faţă de valorile francofone. Totodată, liderul de la Elysée a remarcat faptul că, în anul curent, este celebrată cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relaţiilor diplomatice moldo-franceze.

Emmanuel Macron a exprimat susținerea Franței pentru o cooperare strânsă între UE și Republica Moldova, adaptată la rezultatele ce vizează implementarea reformelor interne, dar și la nivelul ambiţiilor țării noastre.

La rândul său, ambasadorul Emil Druc a exprimat mulţumiri cordiale pentru sprijinul Franței în cooperarea pe multiple planuri și a evidențiat prioritatea mandatului său de a dezvolta, în continuare, relațiile dintre cele două state.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub