Precizare din partea DGETS: 10 grădinițe sunt închise din cauza reparațiilor și nu din lipsa de cadre

10 instuții de învățământ preșcolar sunt temporar închise din cauza unor lucrări de reparație, precizeaza Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei Chișinău. Anterior, în presă se scria că acestea și-au sistat activitatea din cauza lipsei de cadre. Direcția dezminte acest fapt.

Lucrările de reparație capitală au loc în cadrul Programului de asistență tehnică și financiară FISM, acordat de Guvernul României, sau din bugetul Direcțiilor educație, tineret și sport din sector.

Precizare din partea DGETS: 10 grădinițe sunt închise din cauza reparațiilor și nu din lipsa de cadre
(Foto: familia.md)

Astfel, a fost prelungită sistarea temporară a activității următoarelor instituții:

Sectorul Botanica: Grădinița nr.49 – lucrări de reparații în cadrul Programului de asistență tehnică și financiară FISM, acordat de Guvernul României;

Sectorul Buiucani: IET nr.34, IET nr.62, IET nr.85, IET nr.143, IET nr.164 - realizarea lucrărilor de reparații capitale la blocul alimentar sau/și spălătorie. IET nr.54 își va relua activitatea din data de 18.09.2017;

Sectorul Centru: IET nr.23 (edificiul bd. Ștefan cel Mare), realizarea lucrărilor de reparații capitale;

Sectorul Ciocana: IET nr.1 Budești - lucrărilor de termoizolare a instituției, reparația pavilioanelor etc.;

Sectorul Râșcani: IET nr.81 - lucrări de reparații în cadrul Programului de asistență tehnică și financiară FISM, acordat de Guvernul României.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub