Postarea lui Igor Dodon nu a fost coordonată cu acesta. Ion Ceban: „S-a strecurat o greșeală regretabilă”

Ion Ceban, purtătorul de cuvânt al Președinției, a scris că în postarea de astăzi a lui Igor Dodon, în care acesta spune că liberalismul, toleranța și egalitatea de gen sunt "învățături false", s-a strecurat o greșeală și că textul postării nu a fost coordonat cu șeful statului.

Postarea lui Igor Dodon nu a fost coordonată cu acesta. Ion Ceban: „S-a strecurat o greșeală regretabilă”
(Foto: UNIMEDIA)

"În legătură cu postarea de astăzi pe Facebook a Președintelui țării vin cu următoarea precizare:

Din păcate, programul încărcat al Președintelui nu-i permite de fiecare dată să-și administreze personal pagina de Facebook și de această data, în textul postării, care nu a fost coordonat cu șeful statului, s-a strecurat o greșeală regretabilă din care cauză am retras teza care a lezat sentimentele mai multor grupuri disctincte din societate.

Pub

Aduc scuzele de rigoare celor care s-au simțit lezați de greșeala regretabilă care s-a strecurat în postare", a scris Ion Ceban.

Declarația 

Dsărbătoarea Duminica Triumfului Ortodoxiei, șeful statului a  transmis un mesaj, în care a scris: "În prezent, se fac încercări de a ne ademeni cu noi învăţături false, cum ar fi liberalismul, toleranţa, egalitatea de gen". Declarația a stârnit indignarea unor reprezentanți ai societății civile, dar și a unor lideri de partide. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub