PROMOȚIE: Apartamente în centru la doar 590€/m2!

Compania NG Invest se bazează pe conceptul unorapartamente exclusiviste, cu un design diferit de celelalte, precum și pe calitatea deosebită a finisajelor, atât în interior, cât și în exterior.

Foto: milanin.md

După un astfel de concept, au fost create 5 complexe de lux Milanin Residence, construite pe principiul: calitate, siguranță, confort.

NG Invest anunță PROMOȚIE! Pînă pe data de 1 august ai posibilitatea să cumperi orice apartament din complexul Milanin Residence (str. Alexandru cel Bun 47 sau str. Lev Tolstoi) la un preț special de doar 590€/m2! Află mai multedetalii la numărul de telefon: 076799978.

PROMOȚIE: Apartamente în centru la doar 590€/m2!

Milanin Residence întrunește  proiectarea și execuția unor construiri ireproșabile după standardele internaționale. Zona încare este amplasat complexul imobiliar conferă compromisul perfect între aproape de stradă și liniștea de care ai nevoie dupăo zi lungă de muncă. 

PROMOȚIE: Apartamente în centru la doar 590€/m2!

Cu o imensă experiență în domeniu, Compania NG Invest folosește materiale de calitate superioară, soluții termice inovatoare, luând în maximă considerație fiecare detaliu pentru confort și siguranță absolută.

Ce obții la procurarea unui apartament Milanin Residence?

- Amplasare ultra centrală.
- Planificare individuală și posibilitatea de a face modificări după achiziționare;
- Pereți din cărămidă cu izolare fonică;
- Izolare termică interioară și exterioară a pereților;
- Pardoseală fără denivelări, suprafață din beton acoperită cu un strat de protecție;
- Rezistență la cutremure;
- Geamuri PVC cu 6 camere;
- Ogradă închisă;
- Teren de joacă pentru copii.

PROMOȚIE: Apartamente în centru la doar 590€/m2!

Complexele imobiliare sunt situate într-o zonă liniștită și verde, dispune de o curte de tip închis, precum și un parc pentru copii îngrădit și separat, astfel garantând siguranța copiilor. În preajmă sunt farmacii, școală, spital, magazine, universitate, biserică , școli de limbi străine. Darea în exploatare – trimestrul I 2019.

Întreg spațiul este dotat cu camere de supraveghere și pază, iar noaptea luminile se aprind automat. Scările de la intrare și celedin hol, pereții și pardoseala sunt din marmură și granit. Imobilul va dispune de un ascensor silențios, produs în Spania. 

PROMOȚIE: Apartamente în centru la doar 590€/m2!

În prezent, se construiesc cu succes 5 complexe Milanin Residence, situate pe străzile:

• Zamfir Arbore 10
• Colina Puskin 8A
• Alexei Sciusev 2
• Lev Tolstoi
Pentru mai multe detalii, sună la 076799978, accesează paginade facebook sau www.milanin.md

Dorește-ți tot ce-i mai bun pentru tine și familia ta!

 

P.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.