PD neagă acuzațiile lui Platon precum că și-ar fi finanțat campania din 2014 din bani furați: „Sunt declarații politice”

Partidul Democrat din Moldova neagă acuzațiile aduse de omul de afaceri Veaceslav Platon, condamnat pentru fraudă bancară, precum că și-ar fi finanțat campania electorală de la alegerile parlamentare din 2014 din bani furați din sistemul bancar. Contactat de UNIMEDIA, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, susține că sunt declarații politice.

Foto: UNIMEDIA

„Suntem în an electoral, în preajma campaniei electorale, ne așteptăm la multe astfel de declarații politice și atacuri la adresa Partidului Democrat”, a declarat Vitalie Gamurari.

Amintim că ieri, Veaceslav Platon, prin intermediul avocaților săi, o sesizare la Comisia Electorală Centrală, precum că Partidul Democrat și-ar fi finanțat campania electorală de la alegerile parlamentare din 2014 din bani furați din sistemul bancar.

Amintim că Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari de la Banca de Economii.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.