PD își propune să facă schimbări la Guvern. Plahotniuc: „Și Filip a solicitat să schimbe componența echipei pe care o conduce”

Se pare că miniștrii care nu sunt eficienți din cadrul Guvernului Filip vor fi schimbați. Cel puțin despre asta a ținut să menționeze liderul PD, Vlad Plahotniuc, în cadrul briefing-ului de astăzi. 

Foto: UNIMEDIA

„Am finalizat o nouă evaluare a activității Guvernului. O evaluare pe care am făcut-o cu experții, dar și cu cetățenii. Guvernul actual a făcut foarte multe lucruri bune pentru perioada în care activează. În majoritatea domeniilor responsabilii au mișcat lucrurile spre bine.

Mai sunt domenii în care așteptările sunt mai mari. De aceea, trebuie să aducem oameni noi și în structurile gurvernamentale. Am discutat cu domnul prim-ministru. Și dânsul a solicitat să sporească performanța", a spus Vlad Plahotniuc.

Conform liderului PD, marți, în ședință săptămânală a partidului, va fi discutată remanierea Guvernului, astfel încât în perioada următoare să poată fi pus în practică tot ceea ce partidul își propune.

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.