Orarul de muncă al Serviciului Fiscal de Stat pe perioada minivacanței din august

Serviciul Fiscal de Stat anunță că în perioada minivacanței din august își va desfășura activitatea în mod ordinar.

Foto: bani.md

Astfel, direcțiile deservire fiscală, subdiviziunea responsabilă de eliberarea formularelor cu regim special și aparatul central al SFS vor activa potrivit programului obișnuit de la 8:00 până la 17:00, cu pauza de masă de la 12:00 până la 13:00.

Totodată, dat fiind faptul că termenul de prezentare a dărilor de seamă, 28 august 2018, survine în zi de odihnă, termenul de prezentare a acestora, potrivit prevederilor art.129 pct.8) din Codul fiscal, se transferă pentru data de 3 septembrie 2018.

Totodată, în scopul oferirii consultațiilor necesare tuturor utilizatorilor serviciilor fiscale electronice și Centrul Unic de Apel al Serviciului Fiscal de Stat, în zilele de odihnă declarate 28, 29 și 30 august 2018, va activa în regim ordinar.

Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă contribuabilii să acceseze rubrica „Întrebări frecvente” (https://servicii.fisc.md/FAQ_Section.aspx) de pe portalul serviciilor electronice fiscale - www.servicii.fisc.md.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.