Operaţiunea de salvare a celor 12 copii şi a antrenorului lor, blocaţi într-o peşteră din Thailanda, va fi transformată într-un film

După operațiunea de salvare a celor 12 copii și a antrenorului lor, blocați într-o peșeteră din Thailanda, mai mulți producători de film și-au exprimat intenția de a scrie scenarii și de a realiza filme bazate pe experiența terifiantă a acestora. 

Michael Scott, care lucrează pentru un studio cinematografic, a postat un video din interiorul peșterii și și-a anunțat deja intenția de a face un film despre povestea grupului de jucători de fotbal. 

„Ne pregătim pentru realizarea unui film care ar putea inspira milioane de oameni de pe tot globul”, a spus el, conform BusinessInsider

Operaţiunea de salvare a durat trei zile, copiii fiind evacuaţi fiecare de către doi scafandri profesionişti, pe un traseu foarte dificil, care presupune pasaje lungi de scufundări.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.