Nume din programul Zilei Naționale a Vinului Rosé la Castel Mimi, de pe 9 iunie 2018

Artiști de top, petrecere în aer liber, proiecție de filme de scurt metraj, degustare nelimitată a vinului Rosé Castel Mimi, medaliat în 2018 cu Argint la Concursul Mondial de Vinuri de la Bruxelles, prezența unor tinere talente, colorarea castelului în culoare roz, plus alte surprize pe care organizatorii la lasă, bineînțeles, nedezvăluite până sâmbătă. Toate vor fi în programul Zilei Naționale a Vinului Rosé la Castel Mimi, de pe 9 iunie 2018.

Nume din programul Zilei Naționale a Vinului Rosé la Castel Mimi, de pe 9 iunie 2018
(Foto: Castel Mimi)

Jazz Orchestra Academiei de Muzică, condusă de Petru Haruța. Geta Burlacu, Cristina Scarlat și Cristofor Aldea-Teodorovici sunt artiștii care vor face spectacol la prima ediție a Zilei Naționale a Vinului Rosé, ce se va desfășura la 9 iunie 2018 la Castel Mimi, situat la 38 de kilometri de Chișinău.

CRISTINA SCARLAT

Cristina Scarlat este o artistă din Moldova cu o voce fenomenală, cum mărturisesc spectatorii. De la romanțe până la jazz, toate cântate cu suflet.

Cristina Scarlat a reprezentat Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2014 la Copenhaga, în Danemarca, cu piesa „Wild Soul”.

CRISTOFOR ALDEA-TEODOROVICI

Cristofor Aldea-Teodorovici. Voce distinctă. Demnă de moștenirea artistică a părinților săi, așa cum confirmă cei care l-au ascultat vreodată. Producător și director al proiectului „Aldea-Teodorovici Orchestra”. Iar stilurile de muzică îmbrățișate sunt: Jazz, Pop-Funk, Folk, Orchestral.

Printre influențele mărturisite ale muzicianului sunt, bineînțeles, Ion & Doina Aldea-Teodorovici și Petre Teodorovici. Plus Orizont, Noroc, Iurie Sadovnic, Ștefan Petrache, Sofia Rotaru, Sofia Vicoveanca, Ducu Bertzi.

Pub

„Vreau să dăruiesc muzică optimistă”, este una dintre mărturisirile artistului Cristofor Aldea-Teodorovici.

GETA BURLACU

Geta Burlacu ne este foarte dragă pentru pasiunea și profesionismul ei. A absolvit Conservatorul din Chișinău, Facultatea de Muzică Populară și Jazz. Iar acum 10 ani, în 2008, a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision cu cântecul „A Century of Love”.

Jazz. Muzică ușoară. Muzică populară. Atunci când le interpretează Geta Burlacu, toate melodiile devin populare, adică îndrăgite.

Sigur că în programul Zilei Naționale a Vinului Rosé la Castel Mimi, de pe 9 iunie 2018, va fi și melodia „La Vie en rose”, de Edith Piaf, interpretată de Geta Burlacu împreună cu Jazz Orchestra Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, condusă de Petru Haruța.

PETRU HARUȚA ȘI JAZZ ORCHESTRA AMTAP

Jazz Orchestra Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice a fost înființată în septembrie 2014 și este condusă de muzicianul Petru Haruța.

Petru Haruța. Trompetist, virtuoz, lector universitar și șeful secției Muzică ușoară și jazz la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

„Muzica pe care o facem noi trezește emoții, pune în mișcare gândirea”, așa povestește Petru Haruța muzica pe care o face împreună cu Jazz Orchestra Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Iar într-un răspuns al muzicianului la întrebarea despre artiștii de la noi cu care îi place să colaboreze se regăsesc și nume din programul Zilei Naționale a Vinului Rosé la Castel Mimi, de pe 9 iunie 2018:

„…Cristofor Aldea-Teodorovici și, desigur cu Geta Burlacu. Geta este talentată, impulsivă, carismatică, ea are un simț al muzicii foarte bine conturat”.

PROGRAMUL ZILEI NAȚIONALE A VINULUI ROSÉ LA CASTEL MIMI, 9 IUNIE 2018

Începutul: 14:00 | Sfârșit: 21:00

• Petrecere în aer liber tip picnic

14:00 DJ set

14:00 - 21:00 Vive Room realitate virtuală Kids Friendly

15:00 Cristina Scarlat cu trupa

16:00 Proiecție din 5 filme de scurt metraj din seria „Dji – moarte cu ghinion”, create de Simpals Studio, Moldova.

17:00 Jazz Orchestra Cristofor Aldea-Teodorovici

18:00 Proiecție din 5 filme de scurt metraj din seria „Dji – moarte cu ghinion”, create de Simpals Studio, Moldova

19:00 Geta Burlacu și Jazz Orchestra Academiei de Muzică, condusă de Petru Haruța

20:15 Show Fântâna Arteziană și Colorăm Castelul Roz

• Vin Rosé nelimitat (Este vinul nostru medaliat cu Argint la cel mai mare concurs al lumii Concours Mondial de Bruxelles, 8900 mostre de vin

• Zonă foto + atmosferă plăcută

• Întâmpinăm copiii cu limonadă

PREȚ: 350 de lei

Copiii până la 12 ani – gratis, de 12-17 ani achită 100 lei.

BILETE pe iTicket >>> https://goo.gl/Y4QV4b

 

Extra

• Sea food BBQ

• Food Court

• Gustări care se potrivesc cu vinul Rosé

• Deserturi, inclusive Jeleu din Rosé

• Bucate tradiționale gen „Baba Neagră”, cornișoare cu dulceață

Vom avea vinuri la prețuri promoționale, cadouri, suvenire, ateliere.

!!! Nu se permite cu băuturi și mâncare personală.

Pentru comoditatea oaspeților, îi rugăm:

• Să ia pălării cu ei

• Cremă de protecție pentru copii

• Sa aibă cu ei câte o pătură

• Rugăm, de asemenea, ca oaspeții să se grupeze mai mulți oameni în mașină, pentru a fi mai eco și să lase loc de parcare și pentru alții.

Dress code de Ziua Națională a Vinului Rosé: pălării și elemente roz.

#castelmimiwinery #ziuanationalaavinuluirose #beourguest #visitmoldova #castelmimiwineryresort

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub