Nu ratați ocazia! OrheiLand încheie sezonul de plajă cu un MEGA-concert marca QUEST PISTOLS SHOW

După o vară de neuitat cu concerte, distracții și show-uri speciale, cel mai mare parc cultural-familial din Republica Moldova nu cedează nici pe final de sezon, pe care îl încheie cu un mega concert împreună cu renumita trupă ucraineană, Quest Pistols Show, în premieră în Republica Moldova.

Foto: Orhei.md

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 septembrie și va marca încheierea sezonului de plajă. În aceeași zi, începând cu ora 18.00 la OrheiLand va fi organizat și cel mai așteptat concurs de frumusețe „Regina Orhei”. Ca de obicei, intrarea, dar și toate distracțiile accesibile în parc sunt gratuite.

Centrul cultural-familial „OrheiLand”, unul din cele mai grandioase proiecte ale prim,arului Ilan Șor din acest an, a fost inaugurat pe 1 iunie 2018, fiind vizitat până în prezent de peste jumătate de milion de oameni, câștigându-și, astfel, titlul de una din principalele zone de distracții și agrement din Republica Moldova.

Nu ratați ocazia! OrheiLand încheie sezonul de plajă cu un MEGA-concert marca QUEST PISTOLS SHOW

Cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați, centrul este dotat cu atracții moderne, zeci de tobogane gonflabile și trambuline. Printre principalele atracții ale parcului se mai numără casa „cu-susul-în-jos”, liane și poduri suspendate. Cea mai impresionantă atracție a parcului este zona cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val - sunt doar câteva dintre denumirile zecilor de atracții de apă. Iar lacul cu plajă cu nisip alb au devenit un minunat loc pentru relaxare.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.