Naționala Argentinei s-a calificat dramatic în optimile Cupei Mondiale. Marcos Rojo a fost jucătorul decisiv pentru sud-americani în meciul cu Nigeria

Argentina va evolua în optimile de finală a Campionatului Mondial. După primele două partide din grupa D cu Islanda și Croația în care nu au reușit să impresioneze, "sud-americanii" s-au impus cu scorul de 2-1 în meciul cu Nigeria și va juca în optimi cu Franța.

Vedeta "pumelor" Lionel Messi a ieșit la rampă în debutul partidei, atunci când a reușit să deschidă scorul pe tabelă. A fost primul gol înscris de Messi la acest Campionat Mondial.

La începutul mitanului secund Nigeria a restabilit egalitatea, după ce Victor Moses a transforma cu ușurință un penalty.

Echipa lui Jorge Sampaoli a atacat cu disperare poarta africanilor, iar în minutul 86 Marcos Rojo a înscris golul victoriei pentru Argentina.

Fundașul de 28 de ani al lui Manchester United a reușit un voleu perfect de la 12 metri.

Într-o altă partidă din grupa D, Croația a învins-o pe Islanda cu scorul de 2-1 datorită golurilor înscrise de Milan Badelj și Ivan Perisic.

În optimile Cupei Mondiale, Argentina va juca cu Franța, iar Croația se va confrunta cu Danemarca. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.