„Moldovenii din Paris spun NU dictaturii”, diaspora anunță un nou protest pentru duminică

Diaspora de la Paris s-a mobilizat și au anunțat că pe 29 iulie vor organiza un protest. Potrivit organizatorilor, Manifestația va avea loc la Place du Trocadero (Parvis des Libertes et des Droits de l’Homme), începând cu ora 13:00 și este autorizată de autoritățile franceze. 

„Moldovenii din Paris spun NU dictaturii”, diaspora anunță un nou protest pentru duminică
(Foto: facebook/Denis Zavorotnii)

„Prieteni, chiar din primul protest al celulei de rezistență FreeMoldova - Paris am demonstrat că suntem o forță și că acțiunile noastre produc impact. În această duminică ne mobilizăm la un nou protest. Veniți, în număr cât mai mare, pe 29 iulie, la 13.00 la Trocadero (Parvis des Libertes et des Droits de l'Homme) să manifestăm împreună împotriva abuzurilor guvernării de laChișinău. Să apărăm justiția, statul de drept și libertățile noastre fundamentale!”

Veniți cu noi, implicați-vă în lupta noastră comună împotriva dictaturii din Moldova. Cei de acasă au nevoie acum, mai mult ca niciodată, de susținerea noastră, a Diasporei. Haideți să ne apărăm împreună drepturile noastre cetățenești, călcate în picioare de guvernarea nelegitimă”, se arată în mesajul organizatorilor.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub