Moldoveancă, găsită moartă după 20 de ore, lângă stăpâna de 96 de ani pe care o îngrijea în Italia

O îngrijitoare originară din Republica Moldova în vârstă de 48 de ani, a murit la Magherno, în provincia Pavia, la locul de muncă, răpusă de un infarct după ce a pus la culcare bătrâna de 96 de ani pe care o îngrijea. Bătrâna nu a realizat ceea ce s-a întâmplat și a rămas lângă trupul neînsuflețit al femeii moldovence timp de 20 de ore.

 

simbol

Descoperirea a fost făcută de către vecini, alertați de fiica pensionarei, relatează La Provincia Pavese.

Bătrâna, grav bolnavă, nu și-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat în aceeași casă la numai câțiva metri distanță de ea. Tragedia a fost descoperită de un vecin chemat de fiica pensionarei.

Infarctul a lovit-o pe femeie în somn și nu a avut nici măcar timp să ceară ajutor.

Poliția nu a depistat semne de moarte violentă, iar bătrâna de 96 de ani, bolnavă, a fost găsită liniștită, în pat, lângă corpul îngrijitoarei decedate.

Fiica bătrânei era plecată în vacanță, undeva în Liguria, dar menținea un raport strâns cu mama sa și respectiv cu îngrijitoarea. În dimineața zilei de duminică, ea nu a primit mesajul obișnuit al îngrijitoarei care o înștiința zilnic despre starea mamei sale, scrie rotalianul.com

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.