Medicii de la Spitalul nr.4, solidari: Personalul instituției medicale poartă panglici de culoare mov

Spitalul Clinic Municipal nr. 4, s-a alăturat campaniei de solidaritate din cadrul instituțiilor medicale municipale, intitulată „Non-violență în instituțiile medicale!”. Astfel, începând de astăzi până la sfârșitul lunii, tot personalul instituțiilor medico-sanitare publice municipale va purta câte o banderolă/panglică de culoare mov.

Medicii de la Spitalul nr.4, solidari: Personalul instituției medicale poartă panglici de culoare mov
(Foto: facebook.com / IMSP Spitalul Clinic Municipal Nr.4)

Pe această cale personalul instituției medicale, salută această campanie și drept dovadă s-a implicat activ în popularizarea și conștientizarea combaterii acestui fenomen.

Amintim că decizia de a purta panglică mov a fost luată de Direcția Sănătate a CMC, după ce săptămâna trecută un medic a fost bătut de soțul unei paciente care a decedat în spital.

Pub

Amintim că la data de 10 martie un medic de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 a ajuns la urgență după ce a fost agresat de soțul unei paciente care a decedat. Șefa secției Terapie s-a ales cu o comoție cerebrală și câteva coaste rupte.

Ministerul Sănătăţii s-a autosesizat în cazul medicului bătut de către soţul unei paciente şi a deschis o anchetă internă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub