Maria Sharapova a fost eliminată de la US Open

Maria Sharapova, nr. 22 WTA, a fost eliminată la US Open de Carla Suarez Navarro (locul 24 WTA), care ajunge astfel în sferturile de finală, fază a competiției în care și tânăra Naomi Osaka a reușit calificarea în premieră, după ce a eliminat-o pe jucătoarea din Belarus Aryna Sabalenka, relatează digi24.ro.

Foto: usopen.org

Meciul dintre rusoaica Maria Sharapova și Carla Suarez Navarro a durat o oră și jumătate și s-a încheiat după două seturi, câștigate de sportiva din Spania cu 6-4, 6-3.

În ceea ce o privește pe japoneza Naomi Osaka (19 WTA), ea s-a calificat pentru prima oară în carieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam. A reușit această performanță după ce a învins-o pe Arina Sabalenka (20 WTA) în trei seturi, 6-3, 2-6, 6-4, după o partidă care a durat aproape două ore.

La Flushing Meadows în celelalte partide din sferturi vor juca Serena Williams (26 WTA) cu Karolina Pliskova (8 WTA), Sloane Stephens (3 WTA) cuAnastasija Sevastova (18 WTA) și Madison Keyes (14 WTA) împotrivaCarlei Suarez Navarro. Astfel, la US Open 2018 numai două jucătoare din top 10 au mai rămas în competiție în faza sferturilor.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.