Mama copilului de trei luni, care a decedat într-un tragic accident, cere ca soțul ei să fie eliberat: „Mai bine plec lângă Cristinel”

Mama copilului de trei luni care a decedat într-un tragic accident pe strada Albişoara din Capitală la data de 26 mai, după ce tatăl pruncului s-a fi urcat beat la volan, susține că mai bine „pleacă lingă Cristian”, fiul decedat, decât să rămână fără soțul acestuia, care urmează să-și ispășească pedeapsa.

Foto: captură video

Femeia a declarat în cadrul emisiunii „Vorbește Moldova” de la Prime TV, că soțul ei a consumat doar o sticlă de bere și atât, însă în urma testului alcoolscopic s-a înregistrat o concetrație de 1,70 g/l, grad avansat. 

Familia Peberejniuc locuiește într-o casă care este închiriată, iar în lipsa resurselor financiare, femeia împreună cu cei încă trei copii cu vârstele cuprinse între cinci și trei ani, riscă să rămână fără acoperiș asupra capului. Potrivit ei, unicul care aducea bani în familie era soțul care se află sub control judiciar.

Automobilul cu care s-a produs tragedia era luat în leasing acum patru luni, iar permisul bărbatul îl deținea, tot de atâta timp.

UNIMEDIA amintește că tragedia s-a produs la data de 26 mai curent, în jurul orei 01:30 pe strada Albișoara din capitală. La volanul automobilului se afla un bărbat de 25 de ani, soția acestuia de 22 ani cu fiul, Cristian, de doar trei luni care în urma impactului a decedat. 

Potrivit poliției, bărbatul de 25 de ani s-a urcat băut la volan, iar în urma depășirii limitei de viteză, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un panou publicitar.

De menționat că familia originară din localitatea Coșnița, raionul Dubăsari mai are trei copii minori.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.