Maia Sandu a felicitat-o pe Angela Merkel cu ocazia victoriei la alegeri: „Este o reușită istorică pentru doamna Merkel”

Maia Sandu a felicitat-o pe Angela Merkel cu ocazia victoriei la alegerile din Germania. "Angela Merkel rămâne un exemplu al democrației, solidarității și integrității în viața publică", a scris președinta Partidului Acțiune și Solidaritate.

Foto: facebook/ Maia Sandu

"Este o reușită istorică pentru dna Merkel, pentru Uniunea Creștin-Democrată, pentru Germania, dar și pentru întreaga Europă. În calitate de parteneri în marea familie a Partidului Popular European, transmit, în numele Partidului Acțiune și Solidaritate, cele mai calde urări. Suntem convinși că victoria dnei Merkel va contribui decisiv la fortificarea potențialului Uniunii Europene în aceste timpuri deloc ușoare", a adăugat Maia Sandu. 

Maia Sandu a felicitat-o pe Angela Merkel cu ocazia victoriei la alegeri: „Este o reușită istorică pentru doamna Merkel”

Angela Merkel a obținut cel de-al patrulea mandat în alegerile din 24 septembrie curent, însă s-a arătat îngrijorată de cele 12% obținute de extrema-dreaptă anti-islam, Alternativa pentru Germania (AfD), care va intra pentru prima dată în Bundestag.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.