Lupta electorală continuă. Valeriu Munteanu consideră înregistrarea lui Ceban „supersonică”. Reacția socialistului

Candidatul liberalilor la fotoliul de primar al municipiului Chișinău, Valeriu Munteanu, consideră înregistarerea lui Ion Ceban de Cicumscripția Chișinău ca fiind una „supersonică”. Totodată, acesta se arată indignat de faptul că mai multe materiale electorale ce aparțin lui Ceban au fost împărțite prin oraș înainte ca dânsul să fie înregistrat. Solicitat de UNIMEDIA, candidatul socialiștilor a declarat că Munteanu apelează la minciună și fals.

Lupta electorală continuă. Valeriu Munteanu consideră înregistrarea lui Ceban „supersonică”. Reacția socialistului
(Colaj: UNIMEDIA)

„Binomul Plahotniuc-Dodon își favorizează candidații.

Primii cinci candidați în cursa electorală pentru Chișinău, printre care și subsemnatul, au așteptat tocmai șase zile înregistrarea în cursa electorală.

Pub

Subit, primul candidat al binomului, Ivan Ceban, care a depus ieri, după masă, actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău, va fi înregistrat astăzi la ora 17.00, adică, doar într-o zi”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Solicitat de UNIMEDIA, candidatul socialist, Ion Ceban, a afirmat că Munteanu înțelegând că nu poate să se laude în camapnie cu „succesele” colegului său de partdid, Dorin Chirtoacă, apelează la minciună, fals și calomnie .

„E perfect în stilul liberalilor. Probabil, Valeriu Munteanu dorește astfel să-și crească importanța politică. Dar e prea mic și nimic nu îl poate ajuta. Iar dacă îl preocupă cumvba actuala guvernare și agenții camuflați pe care-i are acesta, să-i caute în propriul partid”, a declarat Ceban.

Totodată acesta i-a sugerat lui Munteanu să-și provoace șefii de partid la o discuție sinceră, o dată ce acesta e sigur că nu e candidatul camuflat al lui Plahotniuc.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub