Leancă respiră ușurat: „Declarațiile unor politicieni populiști precum că aș fi implicat în furtul miliardului se dovedesc a fi vorbe în vânt”

Astăzi, trăim un moment al adevărului, sunt declarațiile viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, după ce Procuratura Anticorupție a publicat un document în care prezintă strategia de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din cele trei bănci Unibank, Banca de Economii și Banca Socială. În acest sens, a ținut să menționeze că declarațiile unor politicieni precum că ar fi implicat în această schemă se dovedesc a fi vorbe în vânt.

Foto: UNIMEDIA

„Salut publicarea Strategiei de Recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sectorul bancar(...)În sfârșit, cetățenii Republicii Moldova pot privi obiectiv acele evenimente care s-au produs din 2007 până în 2014, inclusiv pe la spatele meu, și care au contribuit la delapidarea celor 3 bănci.

În sfârșit, putem vedea cum campanii întregi de denigrare se năruie, iar declarațiile unor politicieni populiști precum că aș fi implicat în această schemă se dovedesc a fi vorbe în vânt.

Astăzi, trăim un moment al adevărului, un moment care confirmă că garanțiile oferite de Guvernul pe care am avut onoarea să-l conduc în 2014 a fost un pas corect și unica modalitate de a salva Republica Moldova de la un colaps financiar”, a scris Leancă pe pagina sa de Facebook”, a scris Leancă pe pagina sa de Facebook.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.