Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, la un pas să devină cea mai tânără miliardară „autorealizată”

Vedeta americană de reality-show şi deţinătoarea unei game de produse cosmetice Kylie Jenner este la un pas să devină cea mai tânără miliardară "autorealizată", scrie agerpres.ro.

Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, la un pas să devină cea mai tânără miliardară „autorealizată”
(Foto: bustle.com)

Starleta în vârstă de 20 de ani deţine o avere estimată la 900 de milioane de dolari, potrivit unui articol publicat de Forbes miercuri cu puţin timp înainte de ieşirea pe piaţă a ediţiei din august a revistei care o are pe prima pagină pe Jenner.

"La fel ca (sora ei vitregă) Kardashian West, ea s-a folosit bunurile sale pentru a câştiga atât faimă cât şi bani. Însă, în timp ce sora ei este mai bine cunoscută pentru prima, Jenner s-a dovedit a fi adepta celei din urmă", se arată în articol.

În 2016, Jenner a lansat compania de cosmetice Kylie Cosmetics, care s-a bucurat de un mare succes prin produsele destinate clientelor care îşi doresc buze mai mari, prin umplere şi supra-conturare.

Alţi utilizatori ai media sociale s-au grăbit să critice utilizarea cuvântului "autorealizată" amintind că vedeta provine dintr-un mediu privilegiat.

Jenner a devenit în 2017 cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes - Forbes Celebrity 100, notează DPA. Ea este cea mai tânără dintre copiii cuplului Caitlin (fostă Bruce) şi Kris Jenner.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub