Kanye West a egalat perfomanțele Beatles și Eminem, cu opt albume consecutive pe primul loc

Cu albumul său ''Ye'', Kanye West egalează performanţele unor artişti precum Beatles şi Eminem, care au avut opt albume devenite numărul unu în topurile americane, informează AFP, citat de agerpres.ro.

Kanye West a egalat perfomanțele Beatles și Eminem, cu opt albume consecutive pe primul loc
(Foto: highsnobiety.com)

Lansat la 1 iunie, ''Ye'' conţine şapte piese în care artistul vorbeşte despre nesiguranţele sale. Albumul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, devenind cel de-al optulea album consecutiv al rapperului care ocupă această poziţie, performanţă realizată până acum doar de Beatles sau Eminem.

Până joi, albumul se vânduse deja în 208.000 exemplare, în care au fost incluse descărcările şi accesările pe platforme de streaming, potrivit Nielsen Music, devansând albumul rapperului Post Malone, ''Beerbongs and bentleys''.

După un an în care s-a ferit de polemici, Kanye West a revenit pe primele pagini ale ziarelor în aprilie, devenind una dintre puţinele personalităţi afro-americane care şi-au manifestat sprijinul public pentru preşedintele republican Donald Trump.

Albumul ''Ye'' afişează o sonoritate ''soul'' combinată cu ritmuri antrenante, care amintesc de momentele de început ale carierei rapperului.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub