Justin Bieber s-a logodit cu top-modelul Hailey Baldwin. Momentul a avut loc în timpul unei cine romantice

Justin Bieber s-a logodit cu top-modelul Hailey Baldwin. Cei doi au început o relație în urmă cu o lună, a anunţat duminică TMZ.com, un site specializat în publicarea de informaţii despre celebrităţi.

Foto: NDTV.com

Artistul, în vârstă de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani, sâmbătă seara, în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas, relatează AFP, citat de libertatea.ro.
Un reprezentant al cântăreţului a refuzat să comenteze informaţia, însă mai mulţi apropiaţi ai cuplului au lăsat să se înţeleagă că aceasta este adevărată.

“Să spun că sunt mândru, ar fi un eufemism! Sunt încântat şi aştept cu nerăbdare următorul capitol”, a scris tatăl cântăreţului canadian, Jeremy Bieber, într-un mesaj postat pe Instagram, alături de o fotografie a fiului lui.
Mama artistului, Pattie Mallette, a publicat pe Twitter un mesaj compus dintr-un singur cuvânt – “Love” (“Dragoste”, n.r.) -, repetat însă de şapte ori.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.