Julia Roberts şi-a deschis cont pe Instagram: Vedeta americană nu era prezentă până acum pe nicio rețea de socializare

Julia Roberts şi-a deschis cont pe Instagram, dar nu are conturi pe Twitter, Facebook şi LinkedIn, în contextul în care vedeta americană nu era prezentă până acum pe nicio reţea de socializare.

Foto: The List

Actrița, care are deja aproape jumătate de milion de admiratori online, este una din puţinele vedete de la Hollywood care până acum erau reticente faţă de reţelele de socializare.

Acum, protagonista din filmul “Pretty Woman”, care anul trecut și-a părăsit soțul pentru un actor celebru, a decis să îşi deschidă un cont pe Instagram şi a publicat în urmă cu câteva zile o serie de imagini personale. Prima activitate pe Instagram a actriţei este o poză cu ea însăşi, aşezată pe iarbă şi îmbrăcată lejer cu o pereche pantaloni scurţi şi o bluză neagră cu mâneci lungi.

Fotografia este însoţită de mesajul “Hello”, prin care vedeta americană îşi salută fanii din lumea întreagă. Fotografia în sine a primit deja peste 250.000 de Like-uri.

În al doilea mesaj al ei pe Instagram, Julia Roberts a distribuit o fotografie ce o prezintă alături de Elizabeth Stewart, o cunoscută stilistă a celebrităţilor din Los Angeles, scrie libertatea.ro

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.