Ivan Urgant ar fi primit cetățenia statului Israel. Urgant: Nu plănuiesc să plec din Rusia

Prezentatorul rus Ivan Urgant ar fi primit cetățenia statului Israel, transmite RTVI, citat de tvrain.ru. Urgant ar fi primit buletinul Israelului în aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv și ar urma acum să primească și pașaportul statului.

Foto: golos.io

Unele surse media scriau și despre faptul că prezentantorul ar plănui să emigreze în Israel. Ivan Urgant a reacționat la aceste speculații printr-o postare pe contul său de Instagram.

Urgant a scris că într-adevăr a plecat în Israel pe două zile. "Aici sunt înmormântate femeile care m-au educat și pe care le iubesc mult- străbunica mea și mătușa. Eu rămân cetățean al Rusiei, îmi iubesc mult țara și nu plănuiesc să plec din ea. Din respect pentru familia mea, rog să nu o speriați pe bunica mea Nina Nikolaevna cu emigrarea mea mistică!", a scris prezentatorul, însă nu a confirmat sau infirmat informația despre primirea cetățeniei statului Israel.

Ivan Urgant ar fi primit cetățenia statului Israel. Urgant: Nu plănuiesc să plec din Rusia

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.