Ion Ceban susține că a învățat să lupte, dar și să piardă: „Am slăbit cu 7 Kg. Am încercat să conving oamenii că sunt mai bun”

Socialistul Ion Ceban susține faptul că nu prea l-au afectat rezultatele alegerilor, deoarece a învățat să lupte și să piardă. Totuși, dânsul a precizat faptul că în timpul campaniei a slăbit cu 7 Kg. În context, a ținut să puncteze că socialiștii nu vor bloca nimic, ba din contra vor susține careva proiecte. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „O seară perfectă”.

Ion Ceban susține că a învățat să lupte, dar și să piardă: „Am slăbit cu 7 Kg. Am încercat să conving oamenii că sunt mai bun”
(Foto: UNIMEDIA)

 „Îl veți aștepta la ora 8:00. Sunt mulți oameni care ar putea greu să-și aranjeze agenda. Cei care nu sunt obișnuiți cu astfel de program, mai greu se adaptează”, a menționat Ceban.

Totodată, socialistul a precizat faptul că nu încearcă să împiedice pe nimeni, ba din contra dacă va putea îi va oferi sfaturi lui Andrei Năstase.

Pub

„Nu vor bloca socialiștii nimic. Vom susține proiectele”

Fiind întrebat dacă l-a afectat cumva rezultatele alegerilor din Chișinău, dânsul a menționat faptul că a învățat să lupte, să piardă și să se ridice.

„Ceea ce ține de sport, fac de toate. În campanie am dat jos 7 Kg. La ora 7:00 ajungeam la serviciu. Am încercat să conving oamenii că sunt mai bun”

În contex dânsul a susținut faptul că a ales să-l felicite pe Andrei Năsatase cu această victorie pentru că e respectul lui față de oameni.

„E respectul față de ei. E și primarul meu până la urmă”

UNIMEDIA amintește că la data de 3 iunie s-au desfășurat alegerile locale pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău în urma căruia a ieșit învingător Andrei Năstase de la Platforma DA cu 52,57%.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub