Ion Ceban l-a „părăsit” pe Igor Dodon. Președintele are un nou purtător de cuvânt

Candidatul PSRM la alegerile locale, Ion Ceban, care până acum a îndeplinit și funcția de purtător de cuvânt al președintelui, Igor Dodon a anunțat astăzi într-o postare pe facebook că a degrevat.

Ion Ceban l-a „părăsit” pe Igor Dodon. Președintele are un nou purtător de cuvânt
(Foto: UNIMEDIA)

Îi mulțumesc dlui președinte Igor Dodon pentru încrederea și suportul acordat în această perioadă, voi depune maximum efort ca să nu dezamăgesc și în continuare”, a scris Ion Ceban, candidatul PSRM la fotoliul de primar al Chișinăului.

Decizia a fost luată în contextul în care Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău l-a înregistrat pe Ion Ceban în cursa electorală la alegerile noi din 20 mai.

Pub

Noul purtător de cuvânt a fost numit Maxim Lebedinschi, consilier în domeniul juridic şi relaţiilor instituţionale.

UNIMEDIA amintește că în cursa electorală s-au înscris deocamdată Ion Ceban (PSRM), Valeriu Munteanu (PL), Andrei Năstase (Platforma DA), Reghina Apostolova (Partidul Șor), Alexandr Roșco (Antifa).

Ieri candidatul PUN, Constatin Codreanu, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale din Chișinău. Potrivit acestuia, de 10 ani asistăm la degradarea capitalei.

La moment, candidații independenți sunt Sergiu Tofilat și Maia Laguta și sunt în procesul de colectare a semnăturilor.

De asemenea, de ieri au început să fie montate corturile electorale, în care vor fi adunate semnături de la chișinăuieni pentru ca Silvia Radu să se poată înregistra în cursa electorală pentru  funcția de primar al capitalei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub