Citește toate știrile la acest subiect

Ion Ceban, despre decizia PL de a nu participa la dezbaterile electorale: „Este un scenariu dintre democrați și liberali”

După ce reprezentanții Partidului Liberal au anunțat că nu vor delega niciun reprezentant la dezbaterile electorale pentru desfășurarea referendumului cu privire la demiterea primarului suspendat, Dorin Chirtoacă, consilierul municipal din partea fracțiunii PSRM, Ion Ceban, a comentat gestul liberalilor, calificându-l drept un scenariu dintre PD și PL.

Ion Ceban, despre decizia PL de a nu participa la dezbaterile electorale: „Este un scenariu dintre democrați și liberali”
(Foto: UNIMEDIA)

„Când ai ceva să spui - spui, nu te ascunzi în tufari! Cine ține minte cum făcea gălăgie, inclusiv cu lacrimi că nu este admis să fie înregistrat și e împiedicat să apară în electorală? Cineva mai are dubii că e un scenariu PD/PL, cu tot cu arest, Radu, etc. Așteptăm declarațiile Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase - de ce nu participă ei la dezbateri? Toți împreună fac jocul partidului democrat și a lui Plahotniuc”, a scris pe pagina sa de Facebook socialistul, Ion Ceban.

Cei vizați, nu au comentat deocamdată, acuzațiile președintelui fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban.

Pub

Menționăm că, anterior reprezentanții PSRM au condamnat decizia fracțiunilor politice de dreapta, de a boicota referendumul pentru demiterea primarului suspendat Dorin Chirtoacă, menționând că aceste partide ar fi complice la infracțiunile edilului.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub